Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Chum Spriten vieressä on todella suuri metsä, jossa on maan parhaat maastot. Kesäisin metsä on hiljainen ja kaunis, kuin myös talvellakin. Tallin toisella puolella on meri,  jonka rannalla voi laukata ja meressä uittaa hevosta. Ranta on yleensä hiljainen ja muutaman sadan metrin päässä on upeita isoja niittyjä. 

Chum Spriten pihassa on kaksi suurta kenttää sekä yksi vähän pienempi kenttä juoksutukseen yms... Toinen isoista kentistä on estekenttä ja toinen on taas kouluratsastus kenttä, jolla voi olla jos ei halua hypätä. Pihassa on myön kenttien lisäksi yksi suuri maneesi, joka on hiljattain valmistunutsekä yksityisille oma pienempi maneesi, jonka voi vuokrata itselleen, vaikka päiväksi. 

Yksityisille on oma 10 hevosen talli, joka sisältää satulahuoneen ja jokaiselle hevoselle oman kaapin. Oreille on oma pieni, 5 hevosen talli, joka sisltää satulahuoneen. Tammoille, ruunille sekä opetuskäytössä oleville hevosille on yksi 30 hevosen talli, joka sisältää satulahuoneen, lantalan sekä vessat. Jokainen talli on juuri remontoitu, joten tallissa on kaikki uudenlaiset välineet.

Chum Spritellä on 20 tarhaa, isoja sekä pieniä. Pellolla on kolme tilavaa laidunta. Oreille, ruunille ja tammoilla sekä poneille on oma laidun.

Talli omistaa todella hyvän ja juuri ostetun estekaluston. Kenttiä ja maneesia lanataan aina 1-2 viikon välein. (kesällä ei lanata maneesia ja talvella ei lanata kenttiä)

Karsinat ovat 3m*5m isoja sekä erikseen ovat varsomiskarsinat, jotka ovat 5m*6m isoja. Jokaisessa tallissa on yksi pesupaikka sekä rehuvarasto. Kunnon pesula, solarium sekä hevosten sauna on omassa rakennuksessa. Lämpimälle huoneelle (kerhohuoneelle) on erikseen rakennus, josta saa ostettua pientä naposteltavaa, kuten leipää, karkkia tai juotavaa. Kerhohuoneessa on jääkaappi, jossa säilyttää eväitä, mikro, vessa sekä pöytiä. Kentän vieressä on minun,Wilhelmiinan oma toimistoni, jonne maksetaan tunnit, kilpailumaksut sekä muut maksut. Siellä myös säilytetään kisojen palkintoja sekä minä teen siellä aina tunti listat. Lisäksi siellä voi käydä minun luvallani tulostamassa hevosiin liittyviäjuttuja. 

Tallilla on myös mönkijä, jolla tallilaiset voivat ajaa samalla kun tekevät tallitöitä, kuten lanaa. 

©2019 Virtuaalitalli Chumsprite - suntuubi.com